Zobal bútorajtó

Zobal bútorajtók

ZOBAL bútorajtók széles választékát kínáljuk Önnek a leendő bútorához. A bútorajtók 21 féle keret típusból készülnek, amely a színválaszték és üveg variációjával számtalan lehetőséget biztosít az Ön egyedi bútorához.

A ZOBAL alumínium bútorajtók alkalmazása esztétikus és korszerű bútorokat eredményez. Ezek az egyedi termékek lehetővé teszik az alumínium használatát a bútoriparban, amelyekre jellemző a könnyedség és elegáns stílus. Az alumínium alkalmazása számos előnnyel jár és nem elhanyagolható a termékek tartóssága sem, amit az eloxált felület biztosít.

A ZOBAL kínálata számos területen nyújt rendkívül nagy választékot a bútorok megrendelői számára!

ZOBAL bútorajtók választéka

ZOBAL bútorajtók választása

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen az Ön valóságos bútora, segítünk a bútorajtó kiválasztásában. Önt arra kérjük, hogy válasszon a ZOBAL bútorajtók katalógusából. Válassza ki hozzá a megfelelő bútorlapot és munkapultot. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet.
Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újra tervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.

Válasszon az Önnek legjobban tetsző ZOBAL bútorajtók közül és kérjen ingyenes árajánlatot!


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése