kronospan-munkalap-fejléc

Kronospan munkalapok

Válassza ki az Önnek legjobban tetsző KRONOSPAN munkalapot!

A munkalapok dekoratív laminát borítással, natúr forgácslapból készülnek. A profilban speciális HDF erősítés van, ez által ideálissá válnak konyhai, irodai és bolti pultok alkalmazása esetén. A profil él alá speciális szilikon szalag került elhelyezésre, ez által a munkalapok teljes hosszában vízlezáró funkcióval rendelkeznek. A munkalapok kissé kerekített U-alakú, 3.3 mm rádiusz-ú profillal kerülnek legyártásra. Rendelhető két oldalt postfromingolt U-alakú profillal is, ez által ideálissá válnak reggeliző pultok, konyhai szigetek és asztallapok kialakításához is. A változatos mintázatú és kiváló minőségű munkapult jól mutatna az Ön leendő konyhabútorán. Különböző méretben kapható ez által szép design-os konyhabútor készíthető ez en  alapanyag felhasználásával.

Válassza az Önnek legjobban tetsző KRONOSPAN munkalapot és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni mennyibe fog kerül az új egyedi bútora?

Modern konyhabútor magasfényű ajtófronttal.1

Kérjen ingyenes árajánlatot és látványtervet!

Az árajánlat és látványterv készítése teljesen ingyenes.

Önnek csak ki kell választani a beépített alapanyagokat, megadni a          méreteket, kitölteni az űrlapot                                                                         és elküldeni.

 

Gombok mutatása
Gombok elrejtése