konyhabutor galeria

Konyhabútor gyártása egyedi méretre!

Segítünk a konyhabútor megtervezésében és a beépítendő berendezések kiválasztásában!

A konyhabútorok teszik ki megrendeléseink nagy részét. Ezeknek a bútoroknak, különleges igényeknek és igénybevételnek kell megfelelniük. Minden konyhabútor egyedi kialakítású, egy tömegtermék sosem lesz az Ön egyedi lakásához mérten funkcionális.

Mottónk: „Álmai konyhája az Ön lakásában”

Az Ön elképzelései szerint egyedi, kifejezetten az adott lakásba illő konyhabútort készítünk. Amennyiben szükséges kollégáink szívesen segítenek a részletek és praktikusság megtervezésében, beépíthető berendezések kiválasztásában.

A konyhabútor anyaga lehet laminált bútor lap, Mdf lap, furnérozott bútorlap vagy természetes fa. Ha további tanácsokra, megoldásokra kíváncsi, készséggel állunk rendelkezésére.  Segítségképpen referencia munkáinkból is meríthet ötleteket

Konyhabútor galéria!

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni mennyibe fog kerül az új egyedi bútora?

Modern konyhabútor magasfényű ajtófronttal.1

Kérjen ingyenes árajánlatot és látványtervet!

Az árajánlat és látványterv készítése teljesen ingyenes.

Önnek csak ki kell választani a beépített alapanyagokat, megadni a          méreteket, kitölteni az űrlapot                                                                         és elküldeni.

 

Gombok mutatása
Gombok elrejtése