Beépített bútor, hálószoba bútor, nappaliszoba bútor, előszobabútor, fürdőszoba bútor, gyerekszoba bútor, gyártás és beépítés!

A beépített bútor kategóriájába tartozik minden olyan helyiségben használatos bútor, ami egy lakásban előfordul.( Pl. fürdőszoba, gyerekszoba, előszoba, nappali szoba.) Természetesen itt is az Ön által választott anyagból készítjük el és határidőre beszerelésre kerül a bútor.

Beépített bútor hálószobába:

Hálószobákba az Ön igényeit figyelembe véve különböző méretű és forma világú ágy kereteket készítünk ágyneműtartóval vagy anélkül. Ha szükséges, hozzá illő éjjeliszekrényt, komódot és szekrény sort is gyártunk egyedi méretben.

Kis lakásokban a hálószoba bútort érdemes úgy tervezni, hogy használhatóság és esztétikai szempontból is  megfeleljen az Ön igényeinek.  Ha kicsi a hálószoba, akkor célszerű minél magasabb szekrényeket beépíteni, vagy áthidalós elemmel is kiegészíteni, mert azzal jelentősen megnövelhetjük a pakoló helyet. Ha a hálószoba mérete engedi, legjobb megoldás a tolóajtós szekrény, mind pakolás, mind hely kihasználás szempontjából. Különböző méretű és funkciójú, beépített bútorhoz illő komódokkal és éjjeli szekrényekkel tehetjük hálószobánkat komplett egésszé.

 

Beépített hálószobabútor:

Beepitett haloszobabutor

Beépített nappali bútor:

A modern stílustól a klasszikusig ízlésének megfelelően gyártjuk le a nappali szoba bútort, mellyel otthonos és praktikus lakószobát varázsolunk otthonából.

A nappali berendezések igen kedvelt elemei az üveg ajtós szekrények, melyek elegáns könyv szekrényként vagy vitrinként is funkcionálhatnak. Természetesen nem maradhat ki a nappali szobából a TV állvány, különböző fiókos elemek, a dohányzó asztal és a könyves polcok sem.

Nappali szekrény barna színű toló ajtós:

Nappali-szekreny-barna-szinu-tolo-ajtos

Beépített előszoba bútor:

Készítünk különböző falra szerelhető előszobafalakat, cipős szekrényeket, komódokat és előszoba szekrényeket széles szín választékkal egyedi méretre. Az előszobában is a helyiség méretéhez kell igazítani a bútorokat.

A kisméretű, keskeny előszobákban fontos a minél optimálisabb hely kihasználás, ehhez tudjuk ajánlani a billenő  ajtóval ellátott változatú cipős szekrényeket. Ha a hely engedi, itt is praktikus alkalmazni a tolóajtós szekrény megoldást a minél jobb hely kihasználás szempontjából.

Beépített cipős előszoba bútor fa ajtóval:

Beepitett cipos eloszoba butor fa ajtoval

Beépített fürdőszoba bútor:

Mint minden helyiségnél, a fürdőszoba berendezéseinek kiválasztásánál is előfordul, hogy nem találunk a kereskedelemben nekünk tetsző és oda illő bútort. Így erre megoldásként az egyedileg legyártott fürdőszobabútort tudjuk ajánlani.

Ezeket a bútorokat is az Ön igényeinek megfelelő anyagokból gyártjuk le. Több száz szín és anyag mintából ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet, és abból készítjük el az egyedi fürdőszoba bútort.

Beépített fürdőszoba bútor:

Beepitett furdoszoba butor:

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése