Néhány Szó Rólunk:

SZELE ÉS TRS. KFT 2002-TŐL FOGLALKOZIK EGYEDI BÚTOROK GYÁRTÁSÁVAL AZ ÜGYFELEINK MEGELÉGEDÉSÉRE .

Cégünk ( Szele és Trs. KFT.) arra kötelezte el magát, hogy ügyfeleink egyéni elgondolásait egyedi bútorok készítésével valósítsa meg. Tapasztalataink alapján fontos a megrendelőkkel való kapcsolattartás, a határidők pontos betartása.

Üzletpolitikánk a hosszú távú kapcsolatok kialakításán alapszik. Mi azt szeretnénk, hogy Ön és leendő Ügyfeleink elégedettek legyenek! Megtisztelő érdeklődésüket örömmel fogadjuk, és köszönjük ha ajánlanak ismerőseinek!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

MERT AZ ÖN IGÉNYEIT TARTJUK A LEGFONTOSABBNAK!

Úgy tervezzük meg egyedi bútorát, hogy igényeit maximálisan szem előtt tartva, hosszú távon szolgálja az Ön és családja kényelmét, megelégedettségét használat közben is.

HOGY ÖNNEK LEGYEN A LEGSZEBB EGYEDI BÚTORA!

Tanácsainkat, szaktudásunkat igényelve ezt könnyen megvalósíthatja! Célunk, hogy az általunk elkészített bútor, mind funkciójával, mind megjelenésével a legtöbbet legszebbet nyújtsa a megrendelőinknek.

HA ÖNNEK A MEGBÍZHATÓSÁG FONTOS!

A szerződésben leírt időpontot minden esetben betartjuk. Biztos lehet benne, hogy az Ön egyedi bútora abból az alapanyagból készül el, amit Ön kiválasztott és a megrendelésben rögzítettünk. Ennek megfelelően az egyedi bútorokat legyártjuk és határidőre beszereljük.

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni mennyibe fog kerül az új egyedi bútora?

Modern konyhabútor magasfényű ajtófronttal.1

Kérjen ingyenes árajánlatot és látványtervet!

Az árajánlat és látványterv készítése teljesen ingyenes.

Önnek csak ki kell választani a beépített alapanyagokat, megadni a          méreteket, kitölteni az űrlapot                                                                         és elküldeni.

 

Gombok mutatása
Gombok elrejtése