Egyedi bútorok tervezése gyártása és beépítése!

Cégünk arra kötelezte el magát, hogy ügyfeleink egyéni elgondolásait egyedi bútorok készítésével valósítsa meg. Tapasztalataink szerint fontos a megrendelőkkel való kapcsolattartás, a határidők pontos betartása.Üzletpolitikánk a hosszú távú kapcsolatok kialakításán alapszik. Mi azt szeretnénk, hogy Ön is és más leendő Ügyfelünk is elégedett legyen! Tisztelettel és szívesen fogadjuk, ha elégedettségüknek hangot is adnak, illetve ajánlanak ismerőseinek!

Ingyenes helyszínre szállítás és beépítés!

Szolgáltatásainkat ügyfeleink elvárásaihoz igazítjuk. Kollégáink rugalmasak. Telefonos vagy e-mailes egyeztetés után helyszíni felmérést végeznek. Ismereteikkel, aktuális legjobb ajánlataikkal segítik elképzelése kialakításában, a megálmodott bútor valós formájának megtervezésében

Helyszíni felmérés és tanácsadás!

Ha az előzetes árajánlatot elfogadhatónak tartja, akkor egy Önnel egyeztetett időpontban  helyszíni terület és igény felmérést végzünk. A helyszínen pontosan megbeszéljük (tanácsot adunk) az Önleendő bútorának az alapanyag szükségletét, amiből legyártjuk a bútort.

Bútor tervezése és látványterv készítése!

A megbeszélésünk és felmérésünk alapján az Ön igényeihez és ízlésvilágához igazítva tervezzük meg a bútort. Kérésére a bútor terven változtatásokat eszközölünk a lehető legjobb kialakítás érdekében, hogy használata közben az egész család örömét lelje benne.

Egyéb ingyenes szolgáltatások!
  • Helyszínre szállítás
  • Mosogató beszerelése
  • Mosogatógép beszerelése
  • Főzőlap beszerelése
  • Sütő beszerelése
  • Beépített hűtő beszerelése
Bútor beszerelése a helyszínen!

A  legyártás után a bútort  helyszínre szállítjuk és beszereljük. A szerződésben rögzített határidőt pontosan betartjuk. Így Ön is meg tudja előre tudja tervezni a felújítási munka folyamatok sorrendjét, vagy új lakás vásárlás esetén a beköltözés időpontját.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Amennyiben konkrét elképzelése, vagy már lerajzolt terve van, nyugodtan küldje el nekünk. Mi háromdimenziós látványtervet készítünk Önnek. Az árajánlat készítése díjmentes. Az árajánlat tartalmazza: a helyszíni felmérést a bútor helyszínre szállítását, összeszerelését és beépítését.

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése