Butor-alkatresz

Egyedi bútorok tervezése és tanácsadása!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.

Laminált bútorlapok:

Válassza a gyártók által forgalmazott Laminált bútorlapok, széles választékából az Ön tetszésének és ízlésének legmegfelelőbbet. Ingyenesen készített árajánlatunkat rövid időn belül elküldjük.

Az alábbi linkre kattintva válassza ki a színmintát!

Bútor ajtólapok:

A bútor ajtófrontok nagyon széles, a moderntől a klasszikusig terjedő palettájából ( MDF fóliás, MDF festett, Furnérozott, Tömör fa, stb ) Ön is biztos ki tudja választani az ízlésvilágának legmegfelelőbbet.

Az alábbi linkre kattintva válasszon ajtófront mintát!

Konyhai munkapultok:

A munkalapok szín kiválasztásánál még érdemes figyelembe venni a kopásállóságágát is! A magasfényű pultok felületén hamarabb meglátszanak a használat során óhatatlanul keletkezett apró karcolások. A matt felületű munkapultok strapabíróbbak.

A munkapult kiválasztásához kattintson a munkapult nevére!

Bútor szerelvények és tartozékok:

A bútorszerelvények közül is ki tudja választani az ízlésének és anyagi lehetőségének legmegfelelőbbet. Válasszon a termékekből az Önelképzelésének megfelelőt, küldje el nekünk és kérjen ingyenes árajánlatot. Ezen információk alapján készítünk árajánlatot és ha kéri látványtervet, így megtudja nézni kép formájában leendő bútorát

 

 

Válasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése