gardrobszekreny-tomor-fenyofabol

Gardróbszekrény egyedi gyártása, helyszínre szállítása és beépítése.

A gardróbszekrény beépíthető:

hálószoba, előszoba, gyerekszoba, lakószoba, közlekedő helységekbe mellyel maximálisan kihasználhatunk minden belső teret.
A gardróbszekrény készülhet faltól-falig, padlótól-mennyezetig, tetőtérbe, sarokba, szűk folyosóra. Kellemes hatást tudunk elérni, ha vízszintesen vagy függőlegesen tagolt síkban eltérő anyag felületeket (bútorlap, tükör, fém, fa, üveg,) vagy színeket alkalmazunk egy – egy felületen.

A gardróbszekrényeknek 3 alaptípusa van:

  • nyíló ajtós gardróbszekrény
  • toló ajtós gardróbszekrény
  • harmonika ajtós gardróbszekrény

Bármelyiket is választjuk, lényege a minél optimálisabb hely kihasználás. Ruháink, cipőink mellett elfér benne sok más háztartási eszköz és használati tárgy, melyeket jobb elrejteni a kíváncsi szemek elöl. A szekrény rendjét a beépített polcok, akasztók, különböző állványok segíthetik.

Belső tér kialakítása:

A gardróbszekrény tervezésnél figyelnünk kell a belső tér praktikus elrendezés kialakítására. A gardróbszekrény is, mint az általunk készített minden bútor, egyedi elképzelések és kialakítások alapján készül méretre. A beépített gardróbszekrény belsejét különféle kialakításokban lehet kérni, a polcrendszertől a fiók rendszeren át a vállfa akasztóig. A beépítendő anyagok az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően kerülnek kiválasztásra. Ennek alapján készítjük el a gardróbszekrényt, melyet a helyszínen beépítünk.

 

Gardróbszekrény belső kialakítása:

gardrobszejreny belso kialakitasa

Nyíló ajtóval szerelt gardrób szekrény:

Alkalmazása szinte bárhol ahol tárolásra szükséges helyet tudunk kialakítani, legyen az a lakás bármelyik helyisége (nappali szoba, hálószoba, előszoba, gardrób szoba, üzlet helyiség, iroda). Praktikusak egy ferde tetőtéri szobában, a lehető legjobb hely kihasználás szempontjából. Anyaguk kiválasztása szempontjából a korpusz ( szekrény test) általában laminált fa forgács lapból ,de az Ön igényének és kérésének megfelelően természetes fából is el készítjük. Az ajtó frontok sokrétű alkalmazásával (laminált fa forgács lap,MDF fóliás,MDF festett,furnérozott fa forgács lap,természetes fa különböző fa fajtákból) színes és változatos gardrób szekrényt tudunk készíteni.

 

Gardróbszekrény nyíló ajtófronttal:

gardrobszekreny nyilo ajtofronttal

Toló ajtós gardróbszekrények:

A nyíló ajtós gardróbszekrényekkel szemben előnyére válik, hogy az ajtók nyitása és zárása a gardróbszekrény síkjában történik. Ez által könnyebben hozzá férünk a szekrényben tárolt dolgainkhoz. A gardróbszekrény belső elrendezését, felépítését az Ön igényei és szokásai szerint alakítjuk ki. Akasztós polcos kialakítás mellett számos olyan eszközt tudunk biztosítani amely növeli a komfort fokozatot.

Gardróbszekrény SEVROLL tolóajtóval:

gardrobszekreny sevroll toloajtoval

Ez mind az Ön kényemét szolgálja!

(pl. fentről lenyitható ruha lift, kihajtható nadrágtartó, fém kosarak, belső fiókok, fém cipőtartók, stb.).Az ajtókat a lágy és csendes működésű SEVROLL tolóajtó vasa lattal szereljük, amelynek strapabíró képességét ismerve sok-sok éven keresztül biztosítja a megfelelő működését az Ön megelégedésére. Különböző díszítő elemek és betéték alkalmazásával esztétikussá és széppé tudjuk varázsolni, pontosan olyanra amely, illeszkedik a környezetbe és összhangba van az Ön ízlés világával. Alkalmazási területe szerteágazó, szinte egy otthon bármelyik helységében egy szép és hasznos funkcióval rendelkező bútordarab lehet, akár üzlet helyiségben vagy irodában is kiválóan ellátja a feladatát.

Csuklóajtós gardróbszekrények:

Alkalmazása talán nem gyakori de ez esetben is SEVROL kiváló minőségű szerkezetét építjük be, mellyel biztosítva van az ajtók sok éven át garantált precíz működése.

Gardróbszekrény hermonika ajtóval:

gardrobszekreny hermonika ajtoval

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése