konyha-otletek50

Konyha ötletek képekkel Önnek!

Képekkel segítünk Önnek a konyhabútor forma és stílus kiválasztásban. A konyhabútor legalapvetőbb funkciója, hogy olyan munka felületet biztosítson, ahol öröm legyen az ételek elkészítése és kellő hely álljon rendelkezésre minden konyhai eszköz tárolására. Mindez kényelmesen,könnyen és tartósan használható legyen. Fontos szempont az esztétikai megjelenés, a megfelelő szín és forma választás, és lényeges a kellő felszereltség a beépítendő gépekkel és kiegészítőkkel. Válasszon stílust és alapanyagot, ennek alapján készítünk Önnek ingyenes árajánlatot és látvány tervet!

Klasszikus konyhabútorok:

Modern konyhabútorok:

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni mennyibe fog kerül az új egyedi bútora?

Modern konyhabútor magasfényű ajtófronttal.1

Kérjen ingyenes árajánlatot és látványtervet!

Az árajánlat és látványterv készítése teljesen ingyenes.

Önnek csak ki kell választani a beépített alapanyagokat, megadni a          méreteket, kitölteni az űrlapot                                                                         és elküldeni.

 

Gombok mutatása
Gombok elrejtése