gardrobszekreny

Gardróbszekrény gyártása egyedi méretre!

Egy jól berendezett lakás elengedhetetlen szükséglete egy praktikus gardróbszekrény. Nemcsak az Ön elképzelésének megfelelő, hanem ruháinak is kényelmes, gyűrődésmentes elhelyezkedést biztosít egy tágas egyedi méretre gyártott gardróbszekrény.

A beépített szekrényekkel lakásunk azon részeit tudjuk kihasználni, ahova a nagy áruházi tömeg termékek nem férnek be, vagy egyáltalán nem is illenek oda hely kihasználás szempontjából.

A gardróbszekrény alkalmazási területe nagyon sokrétű lehet,

alkalmazzuk nappali szobába (akár tér elválasztónak is) hálószobába, gyerekszobába, előszobába, fürdőszobába, gardrób szobába egyszóval minden tárolási célra kialakítható helyre. Tanácsainkkal segítünk Önnek hogy hely kihasználás és praktikusság szempontot figyelembe véve hogy a legjobb gardrób szekrény mellet döntsön.

A gardróbszekrényt többféle típusban gyártjuk,

nyílós gardróbszekrény, tolóajtós gardróbszekrény és csukló ajtós gardróbszekrény. Kiválasztásának eldöntésében az Önigényeit a helység adottságait és a praktikusságot figyelembe véve adunk tanácsot.

Gardróbszekrények:

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése