Bútorlapok

A bútorlapok felhasználása során, a bútorok gyártására alapanyagént, kizárólag jól ismert, kiváló minőségű, vezető hazai és európai márkák termékeit használjuk.

Milyen bútorlapot válasszon

A megfelelő bútorlap kiválasztásánál figyelembe kell venni milyen bútort szeretne. Konyhabútor, gardróbszekrény, előszoba bútor, nappali bútor, stb.
A választékunkból válassza ki az Ön igényeinek és ízlésének legjobban megfelelő bútorlapot.

Bútorlap típusa és jellemzői

A bútorgyártás legelterjedtebb és legfontosabb alapanyaga a bútorlap, Falco bútorlap, Kronospan bútorlap, Egger bútorlap.
A gyártók szinte minden évben új szín és felületi struktúrával jönnek ki, amelyek biztosítják Ön számára a szinte kifogyhatatlan választási lehetőséget.
A választékban létezik fautánzatú bútorlap, egyszínű bútorlap(UNI színek), magasfényű bútorlap, selyemfényű bútorlap, erezett, sima és pórus nyomott felülettel.
A bútorlapokat többnyire a bútortestek (korpusz) gyártására használjuk. A gyártók által biztosított választéknak köszönhetően nagyon szép ajtófrontot is tudunk készíteni a bútorlapok felhasználásával.
A bútorlap felhasználása során a konyhabútorok mellett , gardróbszekrények, szobabútorok, polcrendszerek, minden ami bútor, gyártására alkalmas.

Falco laminált bútorlap kiválasztásához kattintson a képre!

KRONOSPAN laminált bútorlap kiválasztásához kattintson a képre!

EGGER laminált bútorlap kiválasztásához kattintson a képre!

 

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk a bútorlap kiválasztásában. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.

Válasszon az Önnek legjobban tetsző bútorlapok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése