Szeretné megtudni Ön is mennyibe fog kerülni az Új Egyedi Bútora?

Kérjen ingyenes árajánlatot olyan egyedi bútorok gyártására, mely növeli a lakásának komfortfokozatát, használata kényelmes és praktikus lesz Ön és családja számára!

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

E-mailben elküldött ajánlatkérésére rövid időn belül válaszolunk. Kérjük küldje el nekünk (beépítés helyszínét, címét, telefonszámát) a bútor hosszúság, szélesség, magasság értékét és az Ön igényeinek megfelelően  kiválasztott anyagokat.

Itt válassza ki az Önnek legjobban tetsző és megfelelő:

Ha van elképzelése rajzolja le és küldje el. Az esetleges változtatásokat e-mail-en vagy telefonon megbeszéljük.

Konyhabútor árak

Nagyságrendileg Ön is szeretné megtudni a leendő konyhabútorának az árát. Ennek meghatározása több tényezőből tevődik össze. A konyhabútor árát az Ön által kiválasztott alapanyagok (bútorlapokkonyhai munkalapokbútorajtófrontokbútorszerelvények és tartozékok) felhasznált mennyisége és minősége határozza meg.

Az Ön igényeinek megfelelően küldünk árajánlatot!

Ha közelít az elképzeléséhez az előzetes árajánlatunk, akkor egy közös időpont megbeszélése után felkeressük Önt. Készítünk egy pontos helyszíni felmérést, megbeszéljük az esetleges változtatásokat, majd ezt követően szerződésben rögzítünk minden részletet.

A szerződéskötéstől számítva általában 2-6 hét a beszerelési határidőre tudjuk vállalni az Ön egyedi bútor legyártását és beépítését, attól függően, hogy milyen anyagokból készül a bútor. Önnek csak gyönyörködnie és használnia kell az elkészült bútorokat, vagy szekrényeket.


Görgess a tetejére
Gombok mutatása
Gombok elrejtése