Szeretné megtudni Ön is mennyibe fog kerülni az Új Egyedi Bútora?

Kérjen ingyenes árajánlatot olyan egyedi bútorok gyártására, mely növeli a lakásának komfortfokozatát, használata kényelmes és praktikus lesz Ön és családja számára!

KÉRJEN INGYENES ÁRAJÁNLATOT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

E-mailben elküldött ajánlatkérésére rövid időn belül válaszolunk. Kérjük küldje el nekünk (beépítés helyszínét, címét, telefonszámát) a bútor hosszúság, szélesség, magasság értékét és az Ön igényeinek megfelelően  kiválasztott anyagokat.

Itt válassza ki az Önnek legjobban tetsző és megfelelő:

Ha van elképzelése rajzolja le és küldje el. Az esetleges változtatásokat e-mail-en vagy telefonon megbeszéljük.

Az Ön igényeinek megfelelően küldünk árajánlatot!

Ha közelít az elképzeléséhez az előzetes árajánlatunk, akkor kollégánk egy közös időpont megbeszélése után felkeresi Önt. Készít egy pontos helyszíni felmérést, megbeszélik az esetleges változtatásokat, majd ezt követően szerződésben rögzítünk minden részletet.

A szerződéskötéstől számítva általában 2-6 hét a beszerelési határidőre tudjuk vállalni az Ön egyedi bútor legyártását és beépítését, attól függően, hogy milyen anyagokból készül a bútor. Önnek csak gyönyörködnie és használnia kell az elkészült bútorokat, vagy szekrényeket.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni mennyibe fog kerül az új egyedi bútora?

Modern konyhabútor magasfényű ajtófronttal.1

Kérjen ingyenes árajánlatot és látványtervet!

Az árajánlat és látványterv készítése teljesen ingyenes.

Önnek csak ki kell választani a beépített alapanyagokat, megadni a          méreteket, kitölteni az űrlapot                                                                         és elküldeni.

 

Gombok mutatása
Gombok elrejtése