galeria

A lakásunk bármely helyiségébe bútort szeretnénk csináltatni nehéz eldönteni, hogy az pontosan milyen típusú és stílusú legyen.
Ez egyedi bútor esetében elég nehéz feladat. Természetesen ez nagymértékben az Ön elképzelésétől és fantáziájától is függ. Ebben szeretnénk segítségére lenni hogy tetszésének megfelelően a legjobb döntést hozza.

Itt megtekintheti néhány korábbi munkánkat, hogy ezzel is megkönnyítsük döntését a leendő bútorának az elképzelésében.

Ismereteinkkel, aktuális legjobb ajánlatainkkal segítjük elképzelése kialakításában, a megálmodott egyedi bútorok valós formájának megtervezésében.

Konyhabútor gyártása egyedi méretre!

Segítünk a konyhabútor megtervezésében és a beépítendő berendezések kiválasztásában!

A konyhabútorok teszik ki megrendeléseink nagy részét. Ezeknek a bútoroknak, különleges igényeknek és igénybevételnek kell  megfelelniük. Minden konyhabútor egyedi kialakítású, egy tömeg termék sosem lesz az Önegyedi lakásához mérten funkcionális.

Gardróbszekrény gyártása egyedi méretre!

Egy jól berendezett lakás elengedhetetlen szükséglete egy praktikus gardróbszekrény. Nemcsak az Önelképzelésének megfelelő, hanem ruháinak is kényelmes, gyűrődésmentes elhelyezkedést biztosít egy tágas egyedi méretre gyártott gardróbszekrény.

A beépített szekrényekkel lakásunk azon részeit tudjuk kihasználni, ahova a nagy áruházi tömeg termékek nem férnek be, vagy egyáltalán nem is illenek oda helykihasználás szempontjából.

Egyéb bútorok gyártása egyedi méretre!

Egyéb bútor minden olyan bútor ami egy háztartásban előfordul pl. ( hálószoba bútor,fürdőszoba bútor,előszoba bútor ,stb)

Ha Önnek olyan elképzelése van leendő bútoráról, amit egyik nagy áruházban sem talál, mi segítünk Önnek a megvalósításában.

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére
Gombok mutatása
Gombok elrejtése