konyhabutor

Konyha bútor Önnek a legkedvezőbb áron! Otthon a konyhában!

A családok életében központi szerepe  van a konyhának, hiszen itt kerül sor a közös étkezésre és a napi események megbeszélésére. A konyhabútor legalapvetőbb funkciója, hogy olyan munka felületet biztosítson, ahol öröm legyen az ételek elkészítése és kellő hely álljon rendelkezésre minden konyhai eszköz tárolására. Mindez kényelmesen,könnyen és tartósan használható legyen. Fontos szempont az esztétikai megjelenés, a megfelelő szín és forma választás, és lényeges a kellő felszereltség a beépítendő gépekkel és kiegészítőkkel.

Egyedi konyhabútor formák:

A konyhabútor tervezésnél elsősorban a hely adottságait kell felmérni, és át kell gondolni, hogy milyen gyakran és hányan fogják a helyiséget használni. Van-e különálló tároló helyiség, hova kerül a hűtő, mélyhűtő, esetleg a mosogatógép, mekkora tároló részre, milyen készülékekre van szükség. Kiindulásként a helységet kell felmérni, de ne csak azt nézzük, hogy a bútor elfér-e az adott helyen, hanem azt is, hogy a közlekedésre, és a munka folyamatokra is elegendő hely maradjon.

 

Konyhabútor postforming ajtófronttal.

Konyhabutor postforming ajtofronttal.

Konyhabútor elrendezések:

Természetesen a hely igény és a rendelkezésre álló tér szabja meg a kiválasztott formát. A konyhabútor elrendezésének kiválasztása után a munka folyamatok sorrendjét kell figyelembe venni, hogy használat közben a háziasszony kényelmét teljes mértékben kielégítse.

 • EGY SOROS ELRENDEZÉS
 • KÉT SOROS ELRENDEZÉS
 • ,,L" ALAKÚ ELRENDEZÉS
 • ,,U" ALAKÚ ELRENDEZÉS
 • ,,G" ALAKÚ ELRENDEZÉS
 • KONYHA SZIGETTEL

Konyhabútor laminált bútorlap ajtófronttal:

Konyhabutor laminalt butorlap ajtofronttal:

A konyhabútor kialakítása:

 • Tárolás (kamra vagy hűtőszekrény)
 • Előkészítés (egybefüggő munkapult)
 • Tisztítás,mosás (mosogató tálca)
 • Sütés,főzés (beépített eszközökkel)
 • Tálalás (tálalószekrény)
 • Mosogatás (mosogatógép)

Konyhabútor kamra szekrénnyel:

Konyhabutor kamra szekrennyel

Fontos szempont, hogy zárt vagy nappalival, étkezővel egybekötött helyiségről van-e szó. Ez utóbbi esetében lényeges a szín- és forma választás, hogy a többi helyiségben levő bútorokkal is harmonizáljon. Zárt, különálló konyha esetében szabadon válogathatunk a sokféle ajtó forma és szín közül.

Egyedi konyhabútor stílusa:

A konyha egyik legdominánsabb része otthonunknak, mely berendezésével, stílus jegyeivel idomul az egész lakás összképéhez. Sok stílus irányzatot ismerünk. Létezik klasszikus konyhabútor, rusztikus konyhabútor, vidékies konyhabútor, modern konyhabútor, high-tech konyhabútor.

Klasszikus vonal vezetés, praktikus kialakítások jellemzik a hagyományos konyha stílusát. Színes ajtók és osztott üveges elemek teszik változatossá a laminált bútorlappal, MDF fóliás ajtófronttal, vagy MDF festett ajtófronttal készült konyhabútorokat.

A felső és alsó világítás hangulatossá teszi a konyhabútort. A sütőt  és a mikrohullámú sütőt gyakran építjük szem magasságba, önálló szekrénybe, mert ez kényelmessé teszi azok használatát.

A rusztikus konyhabútort tömör nemes fából, fenyőfából ,illetve furnérozott anyagból készítjük.

Sima felületű ajtók , változatos méretű elemek, extravagáns megoldások jellemzik a modern konyhabútorokat.

Anyag mintáink széles választékából biztos megtalálja itt az Ön igényeinek legmegfelelőbbet. Az egyedi konyhabútor anyaga lehet laminált bútorlap, Mdf lap, furnérozott bútorlap vagy természetes fa. Az anyag minták nagy számú  variációja miatt egyes összeállítások képesek megvalósítani azt a vágyat, amelyet  a háziasszonyok az egyedi és különleges konyhabútorok iránt éreznek.

.

Vállasszon az alapanyagok közül és kérjen ingyenes árajánlatot!

Ahhoz, hogy ötleteiből, elképzeléseiből mielőbb elkészülhessen a valóságos bútor, segítünk tanácsainkkal. Önt arra kérjük, hogy válasszon a gyártók által forgalmazott alapanyagokból. Mi ezek ismeretében készítünk egy ingyenes árajánlatot és látványtervet. Ha közben változtatásokat szeretne eszközölni, akkor újratervezzük leendő bútorát, melyet egy 3D-s képen meg tud nézni.


Görgess a tetejére

Szeretné megtudni Ön is, mennyibe fog kerülni az új egyedi bútora?

Válasszon a katalógusokból az Önnek legjobban tetsző alapanyagok közül!

És

Kérjen ingyenes látványtervet és árajánlatot!

Kérem az ingyenes látványtervet és árajánlatot!
Gombok mutatása
Gombok elrejtése